Een rit op een hippe Vespa in combinatie met een toffe kookworkshop!Onze cook en drive formule is een combinatie van een kookworkshop, een luxe picknick en een leuke vespa Tour.

We starten de dag met een rit naar de het kookatelier in het hartje van Brugge, waar we ontvangen worden door Sabrina. Tijdens deze leuke workshop bereiden we een luxe picknick.

Nadien vertrekken we met een Vespa's en ontdekken onder begeleiding het Brugse ommeland in stijl. Een unieke rit door de groene polders, authentieke dorpjes en adembenemende landschappen.

Onderweg nemen we even de tijd om gezellig wat bij te kletsen tijdens een lekker aperitiefje. Vervolgens zoeven we langs de idyllische polderwegjes naar de boerderij waar de tafel voor ons gedekt staat. Daar kunnen we genieten van de klaargemaakte gerechten.

Nadat we een lekker hoeveijsje hebben gegeten gaan we verder op verkenning met de Vespa's doorheen het Brugse Ommeland tot langs de kust waar we nog een laatste stop inlassen om van een glaasje te genieten vooralleer we huiswaarts trekken.

De Cook en Drive formule kan georganiseerd worden van april tot oktober. We starten rond 9h en eindigen rond 17h.


Cook & Drive a Vespa
(min. 10 pers., max. 24 pers.)

1 persoon per Vespa€139,00* /pp
2 personen per Vespa€119,00* /pp
* Prijzen excl. BTW

Bekijk onze voorwaarden. Klik hier

i.s.m.

Crijns Sabrina, Kokirina

Voor meer informatie over Cook & Drive kunt u ons contacteren via onderstaand formulier.

  
  Naam *
  Straat & Nr. *
  Postcode & Plaats *
  Telefoon / GSM :
  E-mailadres *
   
 OF BEL +32 (0)497 648 648 (Bernard)
+32 (0)495 888 845 (Sabrina)

 

©2010 Vespa Tours Brugge - All Rights Reserved - Designed by ©2010 JV Webdesign